(BELL+) Beginner English Language Learning Plus (informacije na srpskom)

Home / (BELL+) Beginner English Language Learning Plus (informacije na srpskom)
USflag SR flag
English srpski

 

Beginner English Language Learning Plus – BELL+ je besplatni jednosemestralni program početnih kurseva engleskog jezika namenjen polaznicima starijim od 18 godina u cilju unapređenja kvalifikacija neophodnih na savremenom tržištu rada.

Tokom 24 predavanja u trajanju od po 90 minuta (održavaju se dva puta nedeljno) polaznici će imati priliku da unaprede svoje znanje englsekog jezika ujedno učeći o američkoj kulturi i vrednostima američkog društva.

Program BELL+ vode stručni nastavnici, alumni programa američke vlade, obučeni za držanje nastave američkog tipa u čijem su fokusu aktivno učestvovanje polaznika, interaktivno učenje i komunikacija.

Nastava BELL+ programa se izvodi u prostorijama Američkih kutaka širom Srbije – u Beogradu, Bujanovcu, Kragujevcu, Nišu, Novom Pazaru, Novom Sadu, Subotici i Vranju, a od ove godine i u Narodnoj biblioteci “Dositej Novaković” u Negotinu.

Prvi semestar počinje krajem oktobra 2018.

Možete se prijaviti on-line na https://www.surveymonkey.com/r/bellplus2018

do 15. oktobra 2018.

Program BELL+ pod pokroviteljstvom Ambasade SAD i u saradnji sa Američkim kutkom sprovodi Američki savet za međunarodno obrazovanje.