(BELL+) Beginner English Language Learning Plus (informacije na srpskom)

Home / (BELL+) Beginner English Language Learning Plus (informacije na srpskom)
USflag SR flag
English srpski

 

Beginner English Language Learning Plus – BELL+ je besplatni jednosemestralni program početnih kurseva engleskog jezika namenjen odraslima. Cilj programa je unapređenje kvalifikacija polaznika koje su neophodne na savremenom tržištu rada.

Tokom 24 predavanja u trajanju od po 90 minuta (održavaju se dva puta nedeljno) polaznici će imati priliku da unaprede svoje znanje englsekog jezika ujedno učeći o američkoj kulturi i vrednostima američkog društva.

Program BELL+ vode stručni nastavnici, alumni programa američke vlade, obučeni za držanje nastave američkog tipa u čijem su fokusu aktivno učestvovanje polaznika, interaktivno učenje i komunikacija.

Nastava BELL+ programa se izvodi u prostorijama Američkih kutaka širom Srbije – u Beogradu, Kragujevcu, Nišu, Novom Pazaru, Novom Sadu, Subotici i Vranju kao i u Narodnoj biblioteci “Dositej Novaković” u Negotinu i osnovnoj školi “Braća Vilotijević” u Kraljevu.

Letnji semestar počinje 16. marta 2020.

Možete se prijaviti on-line na https://www.surveymonkey.com/r/BELLSPRING20 

do 5. marta 2020.

Program BELL+ pod pokroviteljstvom Ambasade SAD i u saradnji sa Američkim kutkom sprovodi Američki savet za međunarodno obrazovanje.